logo

Om Pluto

Pluto Produkter designar, producerar och säljer inredningsaccessoarer. Sedan starten, 1996, har företaget och produktmängden stadigt ökat för varje år. Det började med en handfull, nu finns över 900 olika produkter i sortimentet.

Pluto satsar på det där lilla extra som piffar & kryddar vardagen. Ljusstakar, hängare, doftljus, servetter, grytunderlägg, skålar, krokar, tändstickor, ljuslyktor, termometrar, pynt m.m. Hos oss hittar du alltid vår egen design. Varje år släpps två kollektioner. Formspråket är modernt, enkelt och tufft och många av produkterna ingår i en serie så att du enkelt kan matcha! Många ser varumärket Pluto Produkter som en modern tappning av traditionella former & funktioner, något som Pluto gärna håller med om.

Pluto kommer ständigt ut med nya produkter, förhoppningsvis hittar du en återförsäljare nära dig. Det ska vara roligt och lätt att uppdatera sitt hem!

Följ oss på  fB

 

Vi söker Design/Produkt assistent

Pluto Produkter växer och söker nu en produktintresserad person med placering i Göteborg.

Tjänst
Vi söker en person som tillsammans med befintlig designer tar fram nya produkter. Ni kommer att arbeta i tätt samarbete. Du kommer att arbeta dels med nyskapande dels som assistent för framtagning av produkter och ritningar

Din profil
Du kommer även att göra kataloger, nyhetsblad, etiketter, hangtags, annonser, vykort, visitkort, informationsblad, förpackningar etc.Du kommer att ansvara för hemsidan gällande uppdateringar, inspirationsbilder och pressektion. Du är kunnig inom sociala medier och att producera rörligt material.

Avancerade kunskaper i Adobe Photoshop, InDesign, och Illustrator är en förutsättning. Dokumenterad erfarenhet av likande arbete.

Du har ett lättsamt sätt och van att arbeta i grupp. Van vid högt arbetstempo och snabba deadlines. Vi är en liten grupp med snabba beslut och öppen kommunikation. Vi finns i Göteborg och anställningen är omgående. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Hans Hallberg, på hans@plutoprodukter.se

Varmt välkommen in med i din ansökan bestående av personligt brev och CV. Urval sker löpande.

Vi erbjuder en 100 % tjänst, med tillsvidare anställning.

Om Pluto Produkter
Pluto Produkter är ett svenskt företag som designar, producerar och marknadsför inrednings- och presentartiklar. Nu har företagets produktportfölj växt till över 900 artiklar med ett stort antal nyheter varje år. Företaget har varit internationellt aktivt sedan länge och nu återfinns Pluto Produkters kunder på alla kontinenter.

Spara

Spara

Pluto Produkter AB, EA Rosengrensgata 32, S-421 31 Västra Frölunda, Phone +46 31 12 50 66, Fax +46 31 12 51 66, Mail info@plutoprodukter.se